Borun Sesi Gazetesi  sahiplerinden Yasin Düzgün 17. Yılı nedeni ile yaptığı açıklamada, "Bor'un Sesi Gazetesi olarak, 9 Şubat 2005 yılında çıktığımız yolda, emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz." dedi. 
 

Yasin Düzgün; "Büyük bir inanç ve özveriyle bugüne kadar sürdürdüğümüz bu serüvende bir yaş daha yaşlandık diyen Düzgün, sözlerinin devamında; "Yerel bir gazete için hiç de azımsanamayacak bu sürede ilimizde ve ilçemizde yaşayan her kesimin gözü, kulağı ve sesi olmaya çalıştık. 

Bor ve Niğde için gece gündüz çalıştık, çabaladık. Haberlerimizi özgürce kaleme aldık. Hiç kimsenin baskısı ve etkisi altında kalmadan bildiklerimizi, gördüklerimizi siz değerli okuyucularımıza aktardık. Bazen aksayan bir konuyu gündeme getirdik, bazen Bor ve Niğde için önemli olan konuları yazdık, bazen de yardıma ihtiyacı olan hemşerilerimizin sesine ses olduk. 

Arkamıza hiç kimsenin, hiç bir kurumun gücünü almadan özgürce hareket ettik. Yayın hayatımıza başladığımız ilk günden bugüne kadar kendi ilkelerimizden asla taviz vermedik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz. 

Gazetemiz Bor'un Sesi'ne bugüne kadar emek veren, okuyan, okunmasına vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Siz değerli okuyucularımızla birlikte daha nice 17 yılları kutlamayı temenni ediyoruz." diye konuştu.

Borhaber.net olarak Borunsesi Gazetesinin 17. Yaş gününü kutluyoruz... 

Editör: TE Bilişim