Bor Ülkü Ocakları tarafından Bor Toki Mahallesi Belediye Düğün salonunda “ Ülküde Birlik, Ülkede Birlik” gecesi düzenlendi.


Foto-Video : Erdal GÜÇER
Haber : Selim GÖKEL


Bor Ülkü Ocaklarının Toki Mahallesi Belediye Düğün Salonunda  düzenlediği ülkücü sanatçılardan Ali Kınık ve Ozan Arif Atılgan’ın katıldığı “Ülkü’de Birlik, Ülke’de Birlik” adlı gece yapıldı. Salonu dolduran ülkücülerin çokluğu ve diriliği birilerine mesaj gibi algılandı.

 

 

Borlu ve Niğdelilerin büyük ilgi gösterdiği konser de salon dolu olduğundan bazı izleyiciler dışarıda kaldı. Salonda bulunan bayanların çokluğu dikkat çekti. Konsere MHP İl Başkanı Hakan Er, MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Altunhisar İlçe Başkanı Ali Yaltı, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl, Bor Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Koral, bazı meclis üyeleri, parti yöneticileri, ülkü ocaklı gençler ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda. Bor Ülkü Ocak Başkanı Yasin Koral bir konuşma yaptı. Koral “ İçinde bulunduğumuz bu güzel ve anlamlı haftanın hasebiyle yüce Rabbim’den diliyorum ki  bizleri hak yolundan doğruluk, dürüstlük ve adalet inancından yürüyen ve ibadet eden kullarından eylesin”  diyerek salonda bulunanların kutlu doğum haftasını tebrik etti.

 

Koral yaptığı konuşma da ülkücü gençlere de seslendi. Koral “ Gün artık uyanık olma günüdür. Birlik ve beraberliğimizin bölünmeye çalışıldığı bu ortam da bizlere düşen görev ülkü ocaklarında aldığımız Türklük gururu ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti yolunda ilerlemek ve bin yıllık kardeşliğimize sahip çıkmaktır. Gün Ülküde Birlik, Ülkede Birlik zamanıdır. Toplanın dağılmayın, biliniz ki Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Çağrımız Türk İslam Birliğine, Çağrımız Kızılelma’ya ve büyük Turan’adır.” dedi.

 

Koral’ın konuşmasının ardından Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl’da kısa bir konuşma yaptı.

  

Programda ilk önce Ülkü Ocakları Sanatçılarından Ozan Arif Atılgan sahne aldı. Ozan Arif Atılgan’ın ardından ocaklarda emeği geçen bazı ülkücü gençlere plaket verildi.

 

Ülkücü Sanatçı Ali Kınık “ Bozkurt Ali “ tezahuratları arasında salona girdi. Birbirinden güzel parçaları salondaki kalabalık izleyiciler ile birlikte söyledi. Zaman zaman salonda izdiham yaşandı. Yaklaşık 2 saat süren konser de ülkücüler Ali Kınık’ın söylediği parçalar ile coştu.

 

 

Ülkü Ocaklarında Hareketli Günler ... TIKLAYIN


 

Editör: TE Bilişim