Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimi Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapıldı. Bor İlçesinde en fazla üyesi olan bir sivil toplum kuruluşu olan Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası seçiminde 3 aday yarıştı. 

Şoförlerin seçimine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Mustafa Altunbaş, NESOB Başkanı Erdoğan Aykin, MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve şoförler katıldı. 

Divan kurulu oluşturulduktan sonra saygı ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile genel kurul devam etti. Mevcut yönetimin raporunu sunmasının ardından konuşmalar yapıldı ve ardından seçime geçildi. 

Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından adaylardan mevcut başkan Durmuş Cengiz 265 oy alarak tekrar başkan seçildi ve güven tazeledi. Diğer adaylardan  Hasan Hüseyin Cengiz  254 oy, İsmail Baştuğ ise 23 oy aldı. 11 Oyun geçersiz sayıldığı seçim sonrasında Başkan Durmuş Cengiz ve yönetimi tebrikleri kabul etti. 



 
Editör: TE Bilişim