Bor Muhtarlar Derneği'nin olağan kongresi Yeni Mahalle Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Saat 10:00'da gerçekleştirilen kongre de yapılan oylama sonucunda mevcut Başkan Ayhan Düzgün bir kez daha Bor Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen isim oldu. Olağan Kongreye tek liste ile giren Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Düzgün yapılan açık oylama sonucunda bütün muhtarların desteği ile yeniden başkanlığa seçildi. 


Bor Muhtarlar Derneği'nin Olağan Kongresine Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İle Genel Meclis Üyesi Fahrettin Anıl, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Konya Muhtarlar Derneği yöneticileri, Niğde Muhtarlar Derneği Başkanı Bahtiyar Yamaner ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bor Muhtarlar Derneği üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Bor Muhtarlar Derneği Olan Kongerisi daha sonra Divan Üyelerinin belirlenmesiyle devam etti. Divan üyelerinin belirlenmesinin ardından sonra Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat bir konuşma gerçekleştirdi. 

Yapılan oylama sonucunda yeniden Bor Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Bor Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün, "Bir kez daha Bor Muhtarlar Derneği Başkanlığına bizleri layık gördüğünüz için şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür ederim. Daha önceden olduğu gibi muhtarları tek bir çatı altında toplama gayreti içerisinde olacağız. Muhtar arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim." diyerek sözlerini noktaladı. 

Bor Muhtarlar Derneği'nin Olağan Kongresi çekinilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.



Editör: TE Bilişim