Bir süre önce Bor Kaymakamı Muammer Balcı’nın Karaman Vali Yardımcılığına görevlendirilmesinden sonra boşalan Bor Kaymakamlığına Adnan Karaosmanoğlu atandı.


Bu gün Bor İlçe Kaymakamlık görevine başlayan, Kaymakam 
Adnan Karaosmanoğlu, “İlk amacımız burası bir temsil makamıdır. Biz vatandaşımızın hizmetkârıyız. Vatandaşımızla hükümet ve devlet arasında bir aracıyız. Ama ben alana inmeyi vatandaşlar ile hasbihal etmeyi onların sıkıntılarını dinlemeyi daha çok tercih eden biriyim. Bütün sıkıntıları yerinde tespit etmenin daha faydalı olacağını düşünen biri olarak Bor İlçesi'nin her türlü konusunu  bütün kurum amirlerimle birlikte çalışarak çözmekten yanayım. Yerindelik hizmeti vermeyi uygun gören ve ekip çalışmasına önem veren biriyim” dedi.

 

Haftanın belli günlerinde Bor ve çevresindeki köy ve kasabaları ziyaret ederek vatandaşlarımızın içinde onların düşüncelerini önerilerini de dinleyerek konulara eğileceğiz. Hep beraber yorulacağız Bor için çalışacağız diyen Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu; “Haber yapmak çok önemlidir. Habercinin bakışı olayları yorumlaması çok farklıdır bu nedenle Bor Basınının da vatandaşın menfaati açıcından bize yardımcı olacağı inancındayım” diye konuştu.

 

 

Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’nun özgeçmişi

1981 Giresun Alucra doğumlu olan Adnan Karaosmanoğlu, 2002 yılında Kadıköy Akşam Ticaret Meslek Lisesini okul birincisi olarak tamamladı. 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazanan Karaosmanoğlu,  2006 yılında bölüm birincisi olarak üniversiteden mezun oldu.

Ulaştırma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığında Müfettiş olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Kaymakam Adayı olarak Burdur´a atandı. Kaymakamlık Stajını Emirdağ Refiği olarak tamamlayan Karaosmanoğlu, 10.04.2011–20.06.2011 tarihleri arasında Alaçam Kaymakam Vekilliği görevini yürüttükten sonra 20.06.2011 tarihinde Terme İlçesine Kaymakam olarak atandı.  2012 - 2013 yılları arasında ABD'de 1 yıllık dil eğitimini tamamladıktan sonra 20.05.2013 tarihi itibariyle Bor Kaymakamlığına atanmıştır. 
















Editör: TE Bilişim