Bor İlçesi  Melendiz Dağında oluşan ilginç beyaz görüntüler Borlular arasında  yine uçan daire efsanesini gündeme getirdi.



Bor İlçesinde  Okçu Köyü ve  Fesleğen köyü yönünden  görülen  Melendiz Dağının iki tepesinden birinde oluşan beyaz renkli duvar gibi hizalanmış, kara benzer görüntüler ilçe de bir çok dedikodu ya meydan verdi. 


Fotoğraflardan göründüğü üzere, Melendiz dağına  kar yağmış gibi durmasına rağmen karın her yerde olmaması dikkat çekiyor. Borlu vatandaşlar " Melendiz dağına daha kar yağmadığını, yağmış olsa da daha yüksek olan dağın tepesinde olmayıp daha alçak zirvede böylesi görüntünün oluşmasına imkan olmadığını belirtiyorlar. 


Vatandaşlar. Bunca yıldır bu dağa bakarız, hiç böyle bir olay görmedik. Alçak olan zirvede kar görüntüsü var, ama ortası boş duvar şeklinde olması kar ihtimalini de yok ediyor. Dürbünlerle baktık kar olmadığı görülüyor. Kar olsa bu şekilde olmaz üstelik daha yüksek yerlerde yok iken buralarda kar olmasına da ihtimal vermiyoruz. Bazı komşularımız geçtiğimiz gece buraya bir ışık hüzmenin indiğini ve kalkıp Bor yönüne doğru hareket ederek kaybolduğunu, ondan sonra böyle bir görüntünün oluştuğunu söylüyor. Yoksa 1980'li yıllarda olduğu gibi Uçan Daireler mi geldi, bilmiyoruz. Buranın bir açıklamasını yetkililer yapar her halde" dediler. 


Biz de fotoğraf makinamıza tele objektif takarak görüntüledik. Bize göre kışın habercisi gibi duruyor ama Borluları inandıramıyoruz... İster ti haber sayın, ister ciddiye alın...Yorum sizin...

Niğde ve Aksaray'daki UFO olaylarında neler yaşandı?

1980 li yıllarda Bor ve Aksaray'da geceleri görülen Uçan Daire olayı yaşanmıştı. O zamanlar da ülke gündemini epey meşgül eden bu konu üzerine savaş uçakları sürekli Bor ve Aksaray üzerinde uçaşlar yapmış, Türkiye ve Dünya gündeminde yer almıştı. O zamanlarda Aksaray Niğde'nin ilçesi idi. 

Aşağıdaki Videoda Uzmanlarından dinleyelim.


Editör: TE Bilişim