Bor Kaymakamı Adnan KARAOSMANOĞLU ve Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri ŞAHİN Bor Müftülük personeli ile yaz Kuran kurslarının başlaması nedeni ile yapılan toplantıda bir araya geldi.

 
Bor Müftülüğü sosyal tesislerinde yapılan toplantıda yaz kuran kurslarının başlaması gününde
Öğleden sonra  diyanet canlı yayın sinevizyon bilgilendirme programında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ kurslarda görev alan personele hitap etti.Başkanın konuşmaları ilgiyle izlendi.

 
Toplantıya katılan kaymakam Adnan KARAOSMANOĞLU Bor’da ki görevine geldikten sonra müftülük personeli, imam hatip, müezzin kayyum ve kuran kursu öğreticileri ile  ilk kez yaz kuran kurslarının başladığı böylesine anlamlı bir günde bir arada bulunmanın özel bir anlamı olduğunu belirtti.Konuşmalarında  Diyanet çalışanlarının ülkemizin manevi mimarları sosyal hayatımızın önemli kişileri, bizlerinde çalışma hayatında yol arkadaşlarımız olmaları bu açıdan toplumun fakir fukarasını tespitte en güvenilir elçiler konumunda  bulunduklarını kurslara katılan çocuklara milli ve manevi değerlerimizi etkin bir şekilde anlatıp topluma ahlaklı iyi bireyler yetiştirmede göstereceğiniz katkı ve fedakarlığı önemsiyorum,sizlere kapım her zaman açık her zaman yanınızdayım dedi.

 
Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri ŞAHİN de imamlarla bu güzel günde bir arada bulunmanın mutluluğu içerisindeyim ayrıca şu hususlarda katkılarınızı bekliyorum.Bor’da silahla sevince hayır diyoruz.Düğünlerde silah kullanmanın önüne geçmeliyiz.Motorlu taşıt kullanımında dikkatli olmalıyız topluma zarar veren her türlü davranışa engel olma noktasında alo 155 hattının kullanılmasını toplum menfaati açısından önemsiyoruz bu hususlarda camilerde hutbe ve vaaz konularında toplumu bilgilendirmenizi istiyoruz dedi.

 
Toplantıya katılan Kaymakam Adnan KARAOSMANOĞLU ve İlçe Emniyet Müdürü Hayri ŞAHİN’in ziyaretleri. ilgi ve alakaları Borda görev yapan müftülük personelleri tarafından takdir ve alkışla karşılandı ve teşekkür edildi.


Haber : Abdurrahim TÜRKASLAN
 
Editör: TE Bilişim