Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından geleneksel olarak  düzenlenen Trap ve Tek Kurşun  Atış Yarışması Bor Pınarbaşı mevkiinde  yapıldı.    


Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve her geçen yıl katılımın daha çoğaldığı Trap Atış yarışmasına Niğde dışından da  bir çok avcı katıldı.     

Bor Avcılar ve Atıcılar Derneğinin düzenlediği yarışmaya Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük, Çiftlik Kaymakamı Mustafa Dinç, Gazeteciler Dünya Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Pişkin, Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya ve bir çok avcı katıldı.

Trap Atışları A Kategorisi profosyonellerde 1. Erhan Özkan oldu. Tek Kurşun Atışı Profofesyoneller atışında 1. ise Erdem Tuğrul oldu. Çeşitli kategorilerde dereceye girenlere de çeşitli hediye, plaket, kupa ve madalya verildi. 

Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği  İç Anadolu illerindeki bir çok Trap ve Tek Kurşun Atış yarışmalarına katılıyor ve bölgede büyük başarı kazanıyor. Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya çevre illerdeki yaptıkları yarışmalardan büyük başarı ile döndüklerini belirtti. Ahmet Özkaya; Bor Avcılar bölgemizde yapılan yarışmalarda kupaları, ödülleri almaya devam ediyor. şu ana kadar 2 sene içerisinde İç Anadolu Bölgesinde tam 25 adet kupayı 1.'lik ve 2.'lik olarak Bor İlçesimez getirdik. Bor Avcıları çevre illerde aldıkları başarılı sonuçlar ile ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor. Haftaya Yozgat ve Kayseri'de program var. Buradaki yarışmalardanda arkadaşlarımızın başarı ile döneceğinden hiç şüphem yok" dedi. 



 
Editör: TE Bilişim