Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz Başkanlığında İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Mehmet Aner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rıza Özkan'dan oluşan heyet Emen, Badak, Bereke, Kavuklu, Kayı, Balcı, Tepeköy, Karanlıkdere, Havuzlu, Gökbez, Postallı ve Kürkçü köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretler kapsamında köy halkının sorunlarının dinlenmesi ve çözüm önerileri görüşüldü.

Bor İlçe Kaymakamı Mehmet Yavuz ; “ İlçe Kaymakamlığı olarak bazı kurum yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımızın çeşitli sorunlarını ve köylerimizde yapılacak çalışmalarla ilgili olarak köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görerek değerlendirme imkanımız oluyor." dedi.

Kaymakam Yavuz; “Devletimiz çok büyük bir devlettir. Bizler bu devletin temsilcileri olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz esnasında köylülerimiz ile birlikte karşılıklı olarak istişarelerde bulunarak özellikle de ciddi anlamda maddi anlamda yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde gözlemleyerek çözüm üretme noktasında çaba sarf ediyoruz. Bugünkü köy ziyaretlerimizde bizleri sıcak bir şekilde karşılayan gerek muhtarlarımıza ve gerekse vatandaşlarımıza daire müdürlerim adına çok teşekkür ediyorum, elimizden geldiği kadar ilçemize bağlı köylerimizin hepsini gezerek sorunlara çözümler bulmaya çalışacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim