Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapılan Bor Gıda Maddeleri ve Satıcıları Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hacı Ali Acar yeniden başkanlığı seçildi.


Genel Kurul Toplantısına; Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu, Saadet Partisi  Bor belediye Başkan Adayı Kuddusi Akçay, MHP Bor İlçe Başkan Yardımcısı  ve MHP İl Genel Meclis Üyesi  Adayı Mustafa  Tecimer, Bor Ticaret Odası Başkanı Nurettin Eriç, Bor Karma Organize sanayi Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu, Niğde Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil, Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası Başkanı Kani Demirbilek, Niğde Terziler Odası Başkan yardımcısı İhsan Yüksel, Niğde Manavlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin, Niğde Kasaplar Odası Başkanı Murat Yener, Kemerhisar Oda Başkanı Cumali Çölgeçen, Çamardı Esnaf Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Bor esnaf Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Muhterem Hızar, Bor Şoförler Odası Başkanı Durmuş Cengiz, Bor Terziler Odası Başkanı Bekir Binay, Bor Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ramazan Kadir Yalçın, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan, Eski Şoförler Odası Başkanı Orhan Baykal, Eski Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı ve Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay ve oda üyeleri katıldı. 


Bor Gıda Maddeleri ve Satıcıları Odasının Divan teşekkülü oluştu. Divan Başkanlığına Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası Başkanı Kani Demirbilek görev aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurul toplantısı gündem maddelerinin okunması, gündem maddelerinin kabulü için oylamaların kabulü ardından seçime geçildi.


Bor Gıda Maddeleri ve Satıcıları Odası Başkanı Hacı Ali Acar bir konuşmada bulunarak; Değerli başkanlarım, esnaf kardeşlerim, davetlilerimiz odamızın olağan Genel kurul toplantımıza katılımlarınızla onur  verdiniz. Şahsım ve Odamız adına herkese ayrı ayrı sevgi ve şükranlarımı iletiyorum sağ olun var olun"dedi. 

Tek liste ile seçime gidilen Bor Gıda Maddeleri ve Satıcıları Odası Yönetimi Başkanlığına yeniden mevcut Başkan Hacı Ali Acar seçildi.


Yönetim Kurulu Üyeleri


Yasin Us, Ersan ermiş ,Cemal Çopur, Mustafa Memilli, Ali Cancı, Nazif Bingül


Denetim Kurulu Üyeleri


Hayrettin Alpdoğan, Hikmet Sümeroğlu, Halit Tuğral 









































Editör: TE Bilişim