TANITIM HABER

 Bor İlçesinin parmakla gösterilecek, nezih ve temiz mahallesi Fatih Mahallesi Muhtarı Erdem Tuğrul ilçenin en genç muhtarı ve bir dönem daha mahallesine hizmet etmek istiyor.

  

Bor Fatih Mahallesi Muhtarlık görevini  2 dönemdir Erdem Tuğrul yürütüyor. Bor ilçesinin en genç muhtarı olan Erdem Tuğrul, bir daha mahallesine hizmet için önümüzdeki yerel seçimlerde muhtarlığa adaylığını açıkladı.  Bor ilçesinin en büyük mahallelerinden birisi olan Fatih Mahallesinde 2 bin 158 seçmen var.

  

BOR İLÇESİNİN EN GENÇ MUHTARI

 

İki dönemdir yaptığı muhtarlık görevinde mahallenin ve mahallesinde yaşayan vatandaşların  bir çok sorunun çözümünde, gerek Bor Belediyesi, gerekse mülki amirler ile sıkı bir diyalog içinde olduğunu belirten Erdem Tuğrul ; Fatih Mahallemiz,  Bor İlçemizde parmakla gösterilecek bir mahalledir. Mahallemizin sakinlerinin kültür seviyesi yüksektir. Nezih temiz bir mahallede yaşıyoruz.

 

Göreve geldiğimde mahallemizin en büyük sorunu tren yolu geçidi idi. Sağ olsunlar bizim takibimiz ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat beyin çabaları ile mahallemiz bir yaya alt geçidine  kavuştu. Tren istasyonumuzun olduğu bölge tamamen tel örgülerle kapatıldı ve tehlike ortadan kaldırıldı.  Bu alt geçit sorunu mahallemiz için büyük bir sorundu bu konunun sürekli takipçisi olduk ve başardık  emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

 

BURASI BOR İLÇEMİZİN AYNASI DIŞARDAN ÇOK KİŞİ GELİYOR

 

Mahallelerinin  eski geçmişi olmadığını, yeni yerleşim olmasına rağmen özellikle çocuklar ve gençlerde Fatih Mahalleli kültürünü bilincini aşılamaya çabaladıklarını  belirten Muhtar Erdem Tuğrul ; Mahallemizde üniversite olmak üzere bir çok eğitim kurumu var. Yurt var, rehabilitasyon merkezi ile huzurevi var. Mahallemize genellikle dışarıdan gelen giden çok oluyor.  Burası bizim aynamız, mahallemizde düzenli olarak sokaklarımız belediye görevlileri olarak süpürülüyor, çöpü toplanıyor. Doğalgaz hattı döşenmiş bir mahalledir. Son dönemde biri büyük diğeri küçük olmak üzere iki ayrı çocuk oyun parkı yapıldı. Gençlerimizin top oynayabilecekleri sahalar yapıldı. Bu isteklerimizi biz Bor Belediye Başkanlığına ilettik, isteklerimizi yerinde görüp hemen yaptılar, başkanımız Sıktı Erat bey başta olmak üzere bütün görevlilere teşekkür ediyorum.”dedi.

 

EN NEZİH VE EN GÜVENLİ MAHALLEYİZ

 

Bir dönem daha muhtarlık için aday olduğunu belirten ve mahallenin merkezinde bir market işleten Muhtar Erdem Tuğrul ; Mahallemiz son derece güvenli bir mahalledir.  İnsanlar birbirlerini tanır ve saygılıdır, dayanışma kültürü vardır. Hayırseverlerimizin katkıları ile camimize bir tuvalet, çok güzel bir şadırvan ve çeşme yapılmasını sağladık.    Klasik veya kanunlarda belirlenmiş muhtarlık hizmetleri dışında mahallenin hem bakkalı hem de muhtarı olduğumdan  mahallem de ferdi olarak bir çok sorunun çözümü konusunda gece gündüz yardımcı oluyorum ve bundan sonra da Fatih Mahalliler teveccüh gösterirse yine  yardımcı olmaya devam edeceğim, ben mahallemi de, burada yaşayan insanları da çok seviyorum, çocuğundan büyüğüne kadar onlarla birlikte olmaktan, onlara hizmet etmekten, elimden geldiğince bize iletilen veya fark ettiğimiz sorunlarını çözmekte mutluluk duyuyorum”dedi.

 ***

MUHTARLIK TANITIM HABERLERİNİZ İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ :             0505 547 74 33  - [email protected]




Editör: TE Bilişim