Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'ın 2014 seçimleri öncesinde verdiği sözlerden birisi olan Yeni Camii'nin inşası Bor'da yükseliyor.

Şehitlik Tepesi ve Şeker Evleri Toki konutları çevresinde başlatılan çalışma ile birlikte yeni Camii'nin inşası'da başladı.

2014 seçimleri öncesinde mahalle toplantısında verdiği sözü yerine getiren Başkan Erat,Camii inşaatının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Toplam 2500 m²alan içerinde yer alan ve 500 kişiye hitap edecek olan caminin çevre düzenlemeleride Bor Belediyesi ekiplerince devam ediyor.

Şehitlik Tepesi sakinleri ve Şeker Evleri Toki sakinlerinin için mahallede ihtiyaç olan Camii'nin inşaat aşamasıyla ilgili konuşan Başkan Erat,Camiler bizim en büyük değerlerimiz, olmazsa olmazımızdır. Medeniyetimizin merkezinde şehir, şehrin merkezinde cami vardır. Şeker mahallemiz her geçen gün gelişen büyüyen bir mahallemiz.Şeker Mahallesi ve Şehitlik Tepesindeki vatandaşlarımız için bir eksiklik vardı.Hemşerilerimiz ibadetlerini yapmak için başka mahalledeki camilere gidiyor,ibadetlerini yerine getiriyorlardı. Biz 2014 yılında 2. Dönemimizi yaşayacağımız seçimler öncesinde burada bir mahalle toplantısı gerçekleştirdik ve Belediye olarak Camii yapılması sözünü hemşerilerimize vermiştik.Suanda baktığımızda geniş bir alan içerisinde yüzlerce hemşerimizin ibadetini yapabileceği Caminin temelini atarak inşasına başladık.Ne mutlu ki bizlere Cenab-ı Allah bizlere böyle hemşerilerimiz için manevi değeri büyük olan bir hizmet etmeyi nasip etti.İnsallah en kısa sürede Camiinin inşası tamamlanacak ve açılışını gerçekleştireceğiz,dedi.
Editör: TE Bilişim