Bor Belediyesi tarafından Kayabaşı Park konser alanında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Bor Kayabaşı Park konser alanını hergün binlerce kişi ziyaret ederken,Bor Belediyesi'de hemen hemen her akşam bir etkinlik düzenliyor. Havva Öğüt ve Ahmet Arslan konseri, Ahmet Selçuk İlkan konseri konseri derken önceki akşam Aşıklar Gecesi düzenlendi.

Bor Kayabaşı Park'ta düzenlenen etkinliklere binlerce vatandaş katılırken, doyasıya zaman geçirme fırsatı buluyor.

Aşıklar Gecesinde Anadolunun değerli saz üstadları birbirinden güzel atışmalar yaparken,alanda bulunan binlerce kişi de eşlik etti.

SIRADA DURSUN ALİ ERZİNCANLI VAR

Programın sonunda sanatçılara Borlu Ahmed Kuddusi Hz.'lerinin divanını takdim eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Kayabaşı bütün herkesin çocukluğundan beri gözbebeğiydi, güneşin batışını seyrettiği bir yerdi. Türkiye’nin ve Niğde’nin her yerinden buraya gelip güneşin batışı burada seyredilecek dedik. İlk çıkış noktamız buydu. Burada havuzda müzik eşliğinde su oyunları var, anfi tiyotro-konser alanımız var, şelalemiz var, parklarımız var. Bugün şunu düşünüyoruz, akşamları hemşerilerimiz çıksın günün stresini atsın. Burada yürüsün, otursun, çayını kahvesini içsin, etkinlikleri izlesin. Akşamları burada anfi tiyatroda etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz ve görüyoruz ki binlerce hemşerimiz buraya geliyor. Ben özellikle yoğun ilgilerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazartesi günü akşamı Dursun Ali Erzincanlı Bor'a geliyor ve bir konser gercekleştirecek. Ben siz kıymetli hemşerilerimizi Pazartesi akşamı burada Kayabaşı Park konser alanında düzenleyeceğimiz konsere davet ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim