Bor'da Eski Hükümet Meydanında hizmet veren Bimar Alışveriş merkezi yenilendi.

Haber: Muharrem Temel – Bor’un Sesi Gazetesi

Eski Hükümet Meydanında açıldığı günden beri Bor halkına sürekli kazançlı alışveriş sağlayan Bimar Alışveriş Merkezi yapılan değişiklerde yeniden Bor halkının hizmetine girdi. Açılış törenine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Çeşitli Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Kurum Amirleri, davetliler ve Bor halkı katıldı.

Dün saat 14:00'da açılışı Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat gerçekleştirdi. Yapılan değişiklikler sonucunda Bor halkına daha iyi bir hizmet vermeyi hedeflediklerini söyleyen Bimar AVM sahibi Ahmet Dilbaz şöyle konuştu: "Yıllardır ilçemiz Bor'da kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz. Bimar AVM olarak biz yenilenerek daha iyi bir şekilde vatandaşlarımızın alışveriş yapmasını istedik. Uzun uğraşlar sonucunda marketimizin açılışını bugün gerçekleştirdik. Bugünden önce de olduğu gibi bundan sonra daha iyi bir şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bor halkı hem ekonomik hem de daha kaliteli bir alışveriş yapmaya devam edecek." dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise, "Bimar Alışveriş Merkezi yıllardır ilçemizde hizmet veriyor. Bor ilçemizin en köklü marketlerinden bir tanesi. Daha önce hem Bor ekonomisine iyi hizmetler eden marketimiz bundan sonra da sürekli Bor halkının kesesini düşünecektir. Yeni açılışını yaptığımız bu marketimiz inşallah bundan sonra da biz Bor halkına hizmetlerine kesintisiz olarak devam edecek." dedi.

Açılışta kurdelenin kesilmesinin ardından Bimar AVM sahibi Ahmet Dilbaz yeni iş yerlerini gelen misafirlere tanıttı.



Editör: TE Bilişim