Bor Belediyesinin kısa bir süre önce hizmete sunduğu Yenimahalle spor salonu için ilgi ve talep hergeçen gün artıyor.


Bor Belediyesinin projelerinden birisi olan ve çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete sunulan Yenimahalle Sosyal Tesis'te, bayanların spor yapabilmeleri için açılan spor salonunda kayıtların devam ettiği ve 2 haftalık kısa bir sürede kayıtların 300'ü aştığı bildirildi.Profesyonel  bayan hoca eşliğinde spor yapma imkanı bulan vatandaşlar , bu hizmetten oldukça memnun oldukları gözlenirken , çalışma seanslarının farklı saatlerde olmasıda özellikle çalışan bayanları oldukça mutlu ediyor.


KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Bayanlara yönelik olarak spor yapmalarını sağlamak ve spora teşvik etmek amacıyla, sağlıklı ve zinde olmak için egzersiz çeşidi fitness, eklemlerin esnekliğini sağlayan ve hareket kabiliyetini arttıran pilates, müzik eşliğinde yapılan yüksek kalori harcanarak koordinasyon ve denge gelişimine faydalı bir program olan energy step eğitimi veren Bor Belediyesi Spor Salonu için kayıtların hala devam ettiği bildirilirken,  kayıtların şahsen Yenimahalle Spor Salonuna yapılması gerektiği belirtildi.



BOR'DAKİ BİR EKSİKLİK DAHA GİDERİLDİ


Önemli ve gerekli bir tesisi ilçeye kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,; " İki haftalık bir kısa sürede  bu kadar ilgi ve talepin gelmesi ne kadar iyi bir projeyi hizmete sunduğumuzun göstergesi. Şuanda 300'ü aşkın bir müracaat var bunların tamamıda şuanda profesyonel bayan hocamız eşliğinde belirli saatlerde  sporlarını yapabiliyor. Bu Bor  ilçemiz adına çok olumlu birşey. Şimdiye kadar sürekli eksikliğini hissetettiğimiz projeleri hayata geçirdik. Bundan sonrada inşallah ilçemiz adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz, dedi.












Editör: TE Bilişim