Bor Belediyesi yol , kaldırım ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.


Altunhisar yönünden ilçe merkezine giren Bor Pancar Kooperatifi yanında bulunan kavşakta Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürülüğüne bağlı ekipler tarafından düzenleme çalışmaları  devam ediyor.

Kentin  görüntüsüne estetik katacak çalışmalarını sürdürün Bor Belediyesi, modern şehircilik anlayışında kentin her bir köşesine ayrı bir önem veriyor. Daha önce mevcut bulunan kavşakta trafik akışının tehlikeli olduğu bilinirken, bu bölgede birçok ölümlü trafik kazası meydana gelmişti. Bor Belediyesinin başlatmış olduğu bu çalışma ile birlikte trafik kurallarının ve yol gidişatının daha güvenli olacağı amaçlanıyor.

Ayrıca kavşağın altından geçen ana şebeke su borularıda yapılan çalışmalar ile birlikte Düktil borular ile yenileniyor .Darbelere dayanımı ve su kalitesinin korunumu olarak 100 yıllık bir ömre sahip olan borular da Bor Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, kavşak çalışmaları öncesinde yenilendi.

ERAT ; VATANDAŞIMIZA HİZMET GAYRETİ İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir Bor inşaa ederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Pancar Kooperatifi yanında bulunan kavşakta yaptıkları alt yapı çalışması ile birlikte kavşak düzenleme çalışmalarına başladıklarını belirtti.


Erat açıklamasında , '' şehrin girişi olması bakımından bu kavşağın görüntü olarak ilçemiz imajına yakışan bir kavşak olmasını amaçladık. Her fırsatta şehrimizin modernliğini yukarılara doğru çekmeye çalışıyoruz ve yaşanabilir  marka şehir olma yolunda da hızla ilerliyoruz. Dışarıdan bir vatandaşımız ilçemize geldiğinde henüz giriş bölgelerinde bizim onlara marka şehir Bor imajını vermemiz lazım. İnşallah şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar gibi bundan sonraki yapacağımız proje ve çalışmalarda bu yönde olacak. Vatandaşımıza hizmet gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yönde de halkımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz''  şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim