Hizmette halka yönelik çalışmalarda sınır tanımayan Bor Belediyesi şehrin merkezinden başlayıp asfaltlama ihtiyacı duyulan tüm mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor.

Cadde cadde sokak sokak ilçenin her köşesine hizmet etme gayretiyle çalışan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat çalışmaları yakından takip ederken,Yeni Göçmen Mahallesi Tuna Sokak,Sultan Sokak,Peker Sokak,Şehitlik Sokak,Süllüler Sokak,Manastır Sokak,Uzun Hasan Sokak,Pehlivan Sokak ve Tepe Sokak'taki asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Mahalleliler çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Erat'a ve Belediye personeline teşekkür ettiler.

AMACIMIZ GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR BOR BIRAKMAK

Yapılan çalışmalar ile ilgili bir değerlendirme yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat”İlçemizin her yerinde olan eksiklikleri tek tek tespit ederek ve belli bir program dahilinde sorunları çözmeye çalışıyoruz.Amacımız gelecek nesillere güzel bir Bor bırakma gayreti içerisindeyiz.Daha önceden hazırlanan asfalt programımız kapsamında yolları asfaltlıyoruz. Halen şehrin birçok yerinde devam eden çalışmalarımız var. Yaptığımız programla çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz.Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt, beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürmeye devam edecek, dedi.
Editör: TE Bilişim