Bor Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde 17 çiftin nikahlarını Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat kıydı. 



Çiftlerin nikahlarını kıyan Başkan Erat aile içi birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Erat, bütün evlenecek çiftlerimize iki cihan saadeti diliyorum dedi. 


Mutluluk denen o sihirli kelimenin hep gençlerimizin olsun diyorum diyen Başkan Erat konuşmasını şöyle sürdürdü; "Belediye Başkanı olarak 17 çiftimizin nikahlarını kıymaktan hakikaten mutluluk duyuyorum. Aile birliği  bizim toplumumuzun,Türk-İslam toplumunun en temel değerlerinden bir tanesi. Bizi sevmeyenlerin yıkmak için uğraştığı değerimiz aile birliğimiz.Cenab-ı Allah bu aile birliğimizi bozmasın. Bu aile birliğimiz birbirimizi sevdiğimiz müddetçe bizi kimse tutamaz diye düşünüyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde partili partisiz herkes birbirini sevmek zorunda. Birbirimizi seversek birbirimize destek olursak bütün zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. Geleceğimiz çok daha aydınlık olur,çok daha mutlu olur,huzurlu olur diye düşünüyorum. Bu merasime katılan herkese teşekkür ediyorum. Çiftlerimize bir kez daha mutluluklar diliyorum" dedi.


Foto galeriye git
Editör: TE Bilişim