Bor Belediyesi , eski hükümet meydanı projesi çalışmalarına start verdi.


Bor’da yıllardır hükümet konağı olarak kullanılan ve geçtiğimiz zamanda Bor Belediyesi tarafından yıkılan binanın yerine yapılacak olan projede ilk çalışmalar Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı.Proje hazırlıklarına başlayan ve çok kısa bir sürede projeyi tamamlayan Bor Belediyesi , bu alandaki projenin hayata geçirilmesi için hafta sonu çalışmalarına başladı.


500 M² oturuma sahip olacağı belirtilen çok amaçlı tesiste  , Zemin katta 9 adet dükkanın olacağı ve binanın 1 bodrum 4 kattan oluşacağı bildirildi.Ayrıca yeni projede 1.2. ve 3. katlar otel ,yurt , dershane  vb. tesisler olarak, 4.katta ise çok amaçlı salonun  faaliyet göstereceği dile getirildi.

Göreve geldikleri günden itibaren Bor Belediye ailesi olarak bir çok projeye imza attıklarını söyleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , ilçeye hizmet etmenin belediye olarak en başta büyük görev olduğunu belirtti.Hergeçen gün ilçemiz yapısına , ekonomisine , markalaşmasına ne katkı sağlayabiliriz diye Bor Belediyesi olarak proje üretmeye çalıştıklarını dile getiren Erat , Eski Hükümet Meydanı projesiylede hizmet kervanının devam ettiğini dile getirdi.Erat sözlerinin devamında , yeni başlattığımız çalışmayla projeye start verdik.Çok kısa bir süre içerisinde bu projemizi tamamlamayı planlıyoruz.İnanıyorumki bu çalışma tamamlandığında , ilçemizin markalaşma ve yaşanabilir modern kent olma yolunda, yeni bir tesisi daha ilçeye kazandırmış olacağız" dedi.













Editör: TE Bilişim