Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Bor Belediyesine temizlik aracı hibe edildi.

Bor Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yol Süpürme ve Temizleme aracı hibe edildi. Bor Belediyesine hibe edilen araç önümüzdeki günlerde Bor'luların hizmetinde olacak.


Bor İlçesinin temizliği konusunda hassas olduklarını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, “ Belediye olarak öncelikli görevlerimizden biriside çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden beri, temiz, pırıl pırıl bir Bor için çalışıyoruz. Bor İlçesi geniş bir alana sahip, buralarda Belediye hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için geçmiş yıllarda olduğu gibi araç ve iş makinaları parkımızı sürekli güçlendirmeyi amaç edindik. Geçtiğmiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından  Yol Süpürme ve Temizleme aracı Belediyemize hibe edildi. Uzun süre temizlik hizmetlerinde kullanılacak bu aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Aracın gönderilmesinde vesile olan Sayın Başbakanımıza , Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Sayın Niğde Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi'ye teşekkürlerimi iletiyor şükranlarımı sunuyorum”dedi.


Bor Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da Belediye hizmetlerinin daha etkin uygulanması için bir kısmı belediye bütçesinden bir kısmı da bakanlık hibeleri şeklinde bir çok araç ve iş makinalarını araç parkına katmıştı.



Editör: TE Bilişim