Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor Belediyesi her geçen gün araç filosunu genişletmeye devam ederken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığımız başvuru neticesinde belediyemize 1 adet tam donanımlı yol süpürme aracının bakanlık tarafından hibesini sağladık” dedi.

Hizmet çalışmalarında ihtiyaç duyulan 1 adet aracı hizmete sokmaktan mutluluk duyuyoruz diyen Baran; “Geniş arazi yapısı olan Bor'da yeni alınan araçla güzel hizmetler sunacaklarına işaret eden Baran, hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filosunu güçlendirdiklerini kaydetti.

Başkan Baran, şunları ifade etti: Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Belediyecilik konusundaki ilk hedeflerimizden bir tanesi de Araç Filomuzu yenilemek ve genişletmekti. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araç, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığımız başvuru neticesinde belediyemize 1 adet tam donanımlı yol süpürme aracının bakanlık tarafından hibesini sağladık. Bor gibi geniş ve günden güne gelişen ve büyüyen bir kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim