Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ile birlikte çalışan esnaf ve görev yapan polisleri ziyaret etti.

Her zaman görevlerinin başında olduklarını belirten Başkan Özdemir; yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Kent merkezinde çalışan belediye personeline teşekkür ediyorum. Çünkü belediye olarak sokak kısıtlamasında nerede ihtiyaç varsa her zaman görevimizin ve işimizin başındayız. Bu arada Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler sokak hayvanlarını besliyor. Vatandaşlarımızdan talep olursa onlara yem veriyoruz onlar aracılığıyla da sokak hayranlarımızı besliyoruz." dedi

Vatandaşların ne tür ihtiyaçları varsa belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Özdemir; " Whatsapp hattını kullanarak ve ya direk belediye gelerek bizlere çok rahat ulaşabilirler. Birçok aileye sıcak yemek, gıda ve temizlik yardımı yapıyoruz. Kısıtlama günlerinde evden çıkamayanlara ve filyasyon ekiplerine belediye olarak destek oluyoruz. Sadece işimizi belediyecilik olarak görmüyoruz. Şehrimizin vatandaşımızın nerede ihtiyacı varsa her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam ediyoruz." Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim