Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 5 Aralık Cumartesi günü 5 mahallede ikamet eden vatandaşlarla, İlhanlı Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelecek, mahallelilerin sorun, istek ve taleplerini dinleyecek.


Niğde Belediyesi, ‘hizmet odaklı’ sosyal belediyecilik faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. “Başkan Mahallenizde, Söz Sizde” sloganıyla geliştirilen ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın her bölgede mahalle sakinleriyle ayrı ayrı toplantılar düzenlemesini öngören projenin ilk adımı 5 Aralık Cumartesi günü  İlhanlı Sosyal Tesisleri’nde atılacak.  Başkan Akdoğan, birim müdürlerinin de katılacağı kahvaltılı toplantıda mahallelilerin sorun, istek ve önerilerini bizzat vatandaşlardan dinleyecek.

Niğde Belediyesi, sosyal belediyecilikte çığır açmaya devam ediyor. Göreve geldiği 2009 yılından bu yana daima halkın arasında olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, “halkla iç içe olma” isteğini bir adım daha öteye götürüyor. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından planlanan “Başkan Mahallenizde, Söz Sizde” programının ilki bugün saat 10.00’da İlhanlı Sosyal Tesislerinde başlayacak. Nar, İlhanlı, Çayır, Burhan ve Şahinali mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek olan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, adı geçen mahallelerde ikamet eden vatandaşların, sorun istek ve taleplerini dinleyecek. Birim müdürlerinin de katılacağı toplantıda bütün şikayet, istek ve önerileler değerlendirilecek.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’ye ilkleri yaşatmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana daima halkın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Niğde Belediyesi olarak diğer tüm alanlarda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanlarında da çok önemli projeleri hayata geçirdik. İlhanlı Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde ilkini düzenleyeceğimiz programda, asıl amacımız, vatandaşlarımızın yaşadıkları bölgelere getirilen belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını öğrenmek, mahallelerine yapılmasını istedikleri hizmetleri belirlemek, vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate almaktır. Biz halkın yanında ve halkla beraber olmaya her zaman önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini belirleme noktasında ilkini gerçekleştireceğimiz bu sosyal projemiz, belirli periyotlarla diğer mahallelerimizde de devam edecektir” dedi.


Katılamayacaklar, Başkana soracaklarını hemen aşağıda Yorum Bölümden iletebilirler..

Editör: TE Bilişim