Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği Orta Anadolu Avcı Derneklerini kapsayan Trap ve Tek Kurşun Atışı yarışması düzenliyor.

 Haber: Selim GÖKEL

Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği bu hafta sonu önemli bir organizasyona imza atıyor. Adana, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray gibi illerin ve ilçelerinde bulunan Avcılar ve Atıcılar Derneklerinin katılımı ile Bor İlçesinde Trap ve Tek Kurşun Atışı yarışması düzenliyor.


İç Anadolu’da düzenlenen yarışmalarda büyük başarı gösteren Bor Avcılar ve Atıcılar Derneğinin ev sahipliğinde  Bor Altunhisar yolu üzerinde Pınarbaşı mevki su deposu karşısında  26 Temmuz 2015 Pazar günü saat 09:30’da başlayacak Trap ve Tek Kurşun Atış yarışması düzenliyor.

Bor Avcı ve Atıcılar Derneği Başkanı Ahmet Özkaya yarışma ile ilgili  yaptığı açıklamada; Çevre il ve ilçelerden Avcı ve Atıcı Derneklerinin katılımı ile yapılacak yarışma  grup ve tek atış olarak  yapılacak. Bu yarışma adeta Avcı ve Atıcı Derneklerinin  yarışması gibi olacak.  Dereceye girenlere etkinliğin sonunda sürpriz hediyeler ve ödüllerimiz de verilecek. Derneğimize ait atış poligonunda şenlik havasında geçeceğini düşündüğümüz bölgesel yarışmamıza bütün avcılarımızla birlikte vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim