Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,   çeşitli toplantılara katılmak üzere gittiği İstanbul’da, gurbetteki Niğdelilerle buluştu. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte  TG Expo tarafından düzenlenen, koruma, restorasyon, arkeoloji, müzecilik ve teknoloji fuarına katılan Başkan Özdemir; İstanbul temasları çerçevesinde Pendik'te gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği 2021 yılı Meclis Olağan 1. Toplantısına da katıldı. 

"Gurbetteki hiçbir Niğdeliyi yalnız bırakmayacağız" diyen Başkan Özdemir Kayırlı dernek başkanlığına seçilen Harun Yücel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özdemir ve dernek üyeleri ziyaret esnasında Niğde ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede; Niğde'yle ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Özdemir, dernek üyelerine ve başkanına misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Niğde Dernekler  Federasyonu Başkanı Avukat Tuğrul Urhan'ın amcaoğlu Hüseyin Urhan'ın taziyesine katılan Başkan Özdemir aileye başsağlığı diledi. 

Narkotik ekiplerinden uyuşturucu operasyonu, 41 gözaltı Narkotik ekiplerinden uyuşturucu operasyonu, 41 gözaltı

İstanbul ziyareti dolu dolu geçen Başkan Özdemir,  diğer Niğdeli hemşehri derneklerini de ziyaret ederken aynı zamanda hemşehrilerimizin düğününe katılarak onların sevinçlerine ortak oldu.

Editör: TE Bilişim