Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. 

OSB Bölge Müdürlüğü'ndeki toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı. Vali Şeref Ataklı, 3 yatırımcıya 26 bin 900 metrekare yer tahsisi yaptıklarını, Brisa A.Ş. ‘nin de için bulunduğu OSB 2. genişleme alanının altyapı çalışmaları için de ihale sürecinin başlatıldığını söyledi. 

Vali Ataklı tahsis edilen parsellerin yatırımcılara hayırlı olması dileğinde bulunarak, yatırım için müracaatta bulunarak parsel talebinde bulunan ancak verilen yasal sürelerde yatırımlarına başlamayan müteşebbislerin tahsislerinin iptal edilmeye başladığını yatırımcıların bir an önce taahhütlerini yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Aksaray’da daha çok yatırım ve istihdam sağlanması için gayret gösterdiklerini belirten Vali Ataklı, OSB’deki altyapı çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.


Brisa lastik fabrikası ve diğer parsellerin bulunduğu 2. genişleme alanının altyapı çalışmaları için ihale sürecinin de başladığını belirten Vali Ataklı, “Üretim ve istihdam bizim öncelikli konularımız arasındadır. Şehrimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın refah düzeylerinin arttırılması için çok önemli. OSB’nin sorun ve ihtiyaçları, yatırımcıların eksiklik olarak ifade ettiği konuların çözümü bizim yine öncelikli görevlerimizdendir. Bu konuda el birliği içinde istişare ederek çalışıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim