Bugün apayrı bir konuyla merhaba diyorum size. Belki de aklınızdan geçirmediğiniz düşüncelerle yazıyorum bu yazıyı.

       8 Temmuz Cuma Niğde Sakatlar Derneği üyeleri birlikte Ulukışla'ya Grup Yorum konserine gidecektik. Sonsuz bir huzur vardı içimde aylardır belki de yıllardır ulaşmak istediğim doyum noktasındaydım. Çok heyecanlıydım elim ayağım dolaşıyor sesim titriyordu. Bir gece öncesi gideceğimiz kesinleştiğinde bayramı yaşıyordum. Eşyalarımı özenle hazırlıyor bir odadan diğer odaya deli gibi dolaşıyordum. Çok abartısız anlatıyorum bir çocuk misali havalarda uçuyordum. Ve o anlar araca bindiğim dakikadan itibaren ben değil bizdik. Onlarla görüyor onlarla nefes alıyordum. Beraber düşüyor beraber kalkıyorduk. Yeni tanıştığım belki de daha önce hiç görmediğim evet bakıp ta göremediğim şeyleri görüyordum.

    Ve o dakikalar o kareler gözümün önünden geçiyor bu nasıl bir duygu şaşırmıyor değilim. Bakmak ve görmek ve o ışığı fark edebilmek. Sadece 1 dakika düşünün görebiliyor musunuz? O sevinçleri umut dolu gözleri inanın servetle satın alınmaz. İlçeye girdikten sonra bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Festival alanına mükemmel bir giriş yaptık. Eğlence çok güzeldi herkes orda olmanın sevincini yaşıyordu bense onlarla olmanın… Saniye saniye kazıdım o anları beynime. Çok değil vakit geçirmek yeterliydi belki de. Bu yazım sorgulamanıza neden olur mu bilmem kendinizi ama huzur uzaklarda değil yakınımızda çok hem de; belki sağımızda belki solumuzda görmek istersek görüyoruz.

     Bana bu mutluluğu yaşatan başta dernek Başkanımız SONGÜL ÇALIŞKAN'a  ve bize desteklerinden dolayı Uğur Ö. ve tabi ki de Ulukışla Belediye Başkanı Sayın HACI AVŞAR a sonsuz teşekkür ederim .

Not:Bu duvara bir tuğlada siz koymayı deneyin davetlere sonuna kadar açığız. Bir kucak sizde açın kardeşlerimize.

Saygılarla…