Dün  Ulukışla - Adana otoyolu Darboğaz mevkiinde  8 Aracın karıştığı Zincirleme Trafik kazasında tanker şoförü yanarak feci şekilde can vermişti.

Ulukışla İlçesi – Adana otoyolunda  meydana gelen zincirleme trafik kazasında yanarak can veren tanker şoförünün ajandasında yazdığı “Dokunsam arta kalan en, kül olan ben”yazısı dikkat çekti. 



Bilindiği üzeri dün, Ulukışla- Adana Otoyolu'nun Daroboğaz mevkisinde, Adana'dan Ankara'ya giden sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 38 AG 068 plakalı TIR, iddiaya göre yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak karşı yönden gelen ve yine sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 33 NUC 70 plakalı kamyonla çarpıştı. Daha sonra İbrahim Kaymak yönetimindeki 27 N 5255 plakalı boş akaryakıt tankeri kaza yapan TIR ve kamyona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle tanker alev aldı. Diğer araçlara da sıçrayan yangın nedeniyle olay yerine Ulukışla Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangını kısa süre söndürürken, araç içerisinde sıkışan İbrahim Kaymak yanarak hayatını kaybetti. Kazada kamyon ve TIR sürücüleri ile TIR'da bulunan 52 yaşındaki Mehmet Demirkol yaralandı. Ulukışla'dan Adana'ya giden bir başka TIR ise kaza yapan araçlara çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu kayarak yol kenarında tarlaya savrulmuştu. 

 
Kazanın 112'ye ihbarı  üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 48 yaşındaki Kamil Özden yönetimindeki ambulansa, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir kamyon çarptı. Kamyon daha sonra bir yolcu otobüsüne çarparak durabildi. Bu kazada da Kamil Özden ile birlikte acil tıp teknisyenleri 33 yaşındaki Dilek Coşkun ve 23 yaşındaki Esma Şen yaralandı. Ambulanslarla Ulukışla Devlet Hastanesi'ne götürülen 6 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 




Editör: TE Bilişim