Niğde Belediyesi 3. Ramazan Kültür ve Sanat etkinlikleri için 6 Ağustos 2011 Cumartesi günü ilimize gelerek Şiir Dinletisi yapacak olan Uğur Arslan “ Deniz Feneri e.V. “ davası soruşturması kapsamında göz altına alındı.
Niğde Belediyesi bu yıl 3. sünü düzenlediği geçtiğimiz gün Gülşen Kutlu konseri ile başlayan Ramazan Kültür Sanat etkinliklerine bir çok sanatçı katılacak.
Etkinliğin 6. Gününde,   6 Ağustos 2011 tarihli programda yer alan ve Şiir Dinletisi sunacak olan   Uğur Arslan  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Almanya'daki ''Deniz Feneri e.V.'' bağlantılı soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere 4 kişiyle birlikte İstanbul'da gözaltına alındı.
Arslan, yaptığı açıklamada, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını, toplam 5 kişi olduklarını, aralarında Kanal 7 yöneticilerinin de bulunduğunu ifade etti.
Almanya'daki Deniz Feneri e. V. soruşturması kapsamında gözaltına alınan sunucu Uğur Arslan ve beraberindeki 4 kişi Ankara'ya getirildi. Ankara Emniyeti'nde gözaltına alınan Arslan ve Kanal 7 çalışanları Harun Kapıyoldaş, Muzaffer Şafak, Mustafa Bölükbaş ve Ayşenur Sezgin'in ifadeleri avukat eşliğinde alınacak. Gözaltındakilerin yarın adliyeye çıkartılacağı öğrenildi.
Uğur Arslan’ın Niğde’deki programına katılıp katılmayacağı merak ediliyor.


Konu ile ilgili önceki haberlerimiz
Niğde Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Programı TIKLAYIN...

Niğde Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı... TIKLAYIN...




Editör: TE Bilişim