Niğde'den Ankara'ya gitmekte olan Göksel Özen(35) yönetimindeki 06 LUU 51 Plakalı özel bir firmaya ait otobüs ile traktör çarpıştı.  

Haber; Yasin BEKİŞ


Edinilen bilgiye göre; Bugün öğle saatlerinde Niğde'den Ankara'ya gitmekte olan Göksel Özen(35)  yönetimindeki 06 LUU51 plakalı yolcu otobüsü, Niğde-Ankara-Altunhisar karayolunda Keçikalesi yakınlarında aynı yönde seyir halinde bulunan Ahmet A'nın (75) kullandığı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yol kenarındaki patates tarlasına girdi.  Kazada Traktör sürücüsü ağır yaralı olarak Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Otobüsteki yolculardan 12 kişi  ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Altınhisar,  Bor ve Niğde  Devlet Hastanelerinde  tedavi altına alındı. 


Kazada yaralanan Duygu Acer, Sılanur Acer, Sadet Acer, Bedri Karataç, Ali Eden, Canan Yalcın, Meliha Gültekin, Betül Begüm İnce, Elif Su İnce ve Meryem Ertan, olay yerine gelen ambulanslarla Altunhisar, Bor ve Niğde Devlet Hastaneleri’ne kaldırıldı.


Görgü tanıklarının anlattıklarına göre Keçikalesi yakınlarında  Traktör sürücüsünün Altunhisar yoluna aniden çıktığını, Otobüsün önce traktöre arkadan çarpıp, dha sonra da yoldan çıkarak patates tarlasına girdiği öğrenildi. 


Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş ve Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Traktör Sürücü'nün yakınlarından aldığımız bilgiye göre traktör sürücüsü'nün vefat ettiği  bilgisi edinilmişti. Ancak resmi kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre traktör sürücüsünün yaralı olarak Niğde Devlet Hastanesinde tedavi altında olduğunu belirtti. 












Editör: TE Bilişim