Niğde-Adana otoyolunda 3 noktada meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 4'e  yükseldi.  


Niğde-Adana otoyolu Çeleme deresi yakınlarında, gece her iki yönde meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Dün gece yaşanan trafik kazasında Ferdi Boran, Suat Darakçı ve Yusuf Başar isimli vatandaşlar hayayatını kaybetmişti.  Kazada yaralanan Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan 64 yaşındaki Ahmet Öge hayatını kaybetti. 


Ölenlerin ikisine araç çarpmış, diğeri viyadükten düşerek ölmüş


Kazadan sonra araçlarından inen, Suat Darakçı ve Yusuf Başar, başka 2 aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza yapan aracından inen Ferdi Boran'ın ise arkadan gelen araçtan panik halinde kaçmaya çalışırken Çeleme Deresi viyadüğünden uçuruma düşerek öldüğü bilgisi edinildi. 

Kazada hayatını kaybeden Ferdi Boran toprağa verildi

Niğde-Adana otoyolunda meydana gelen zincirlemeli trafik kazasında hayatını kaybeden Ferdi Boran Altunhisar Ilçesinde toprağa verildi. Dün akşam meydana gelen kazada, kaza yapan aracından inen Ferdi Boran arkadan gelen araçtan panik halinde kaçmaya çalışırken Çeleme Deresi viyadüğünden uçuruma düşerek hayatını kaybetmişti.

Editör: TE Bilişim