Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Genel Başkanı Cenap Daştan ve Ankara İl Temsilcisi Sebahattin Işık, sendika çalışmaları için Ankara'dan Adana'ya giderken Bor İlçesi yakınlarında kaza yaptılar. 


 Kısa adı SİPER-Sen olan Emniyet Teşkilatı Sivil Personel Sendikası Genel Başkanı Cenap Daştan ve beraberinde Ankara İl Temsilcisi Sebahattin Işık'ın bulunduğu otomobil  Aksaray - Bor arasında Beştepeler mevkiinde henüz bilinmeyen nedenle takla attı. 



Bor İlçesi Beştepeler mevkiinde meyadana gelen Trafik kazasında olay yerine gelen 112 acil servis amsulansı ile Aksaray Devlet Hastanesine götürülen her iki sendikacı nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrnildi.  SİPER-SEN Genel Başkanı Cenap Daştan kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, Ankara İl Temsilcisi sebahattin ışık'ın ise ayaklarında kırıklar olduğu bilgisi edinildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma açıldı. 


 Siper-Sen Niğde İl Temsilcisi Şerafettin Çopur ise Kaza yapan Sendika Genel Başkanı Cehap Daştan  ve Ankara Temsilcisi Sebahattin Işık'ı ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerini iletti. 





Editör: TE Bilişim