Bor İlçemizde yapılan sigara operasyonunda sigara kaçakçılarının sigaraları saklamak için buldukları yöntemler şaşırtıyor.
 
Edinilen bilgiye göre ; Niğde Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM - Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalarda Doğu İllerinden Bor İlçemize araçlar ile gümrük kaçağı sigara getirileceğini öğrendiler.

Doğu İllerinden 63 Urfa Plakalı ve 66 Yozgat Plakalı iki araçlar ile gümrük kaçağı sigara getirileceği bilgisi alınması üzerine başlatılan çalışmalarda bahse konu araçlar Bor İlçemizde durdurularak araçlar içerisinde aramalar yapıldı. Arama sırasında sigaraların bulunduğu zulalar şaşırttı. Sigaraların Kapı iç kısımlarına , araç döşeme altlarına ve motor bölümüne saklandığı görüldü.

Araçlar üzerinde yapılan aramalarda, zula tabir edilen kısımlarda gizlenmiş vaziyette değişik markalarda toplam 4930 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Olay ile ilgili 3 şahıs yakalanarak  haklarında soruşturma açıldı.



Not : Fotoğrafların üzerine fare ile tıklayın büyüsün... tıklayın küçülsün.. yada fareyle üzerine tıklayıp masa üstünüze taşıyın...
Editör: TE Bilişim