İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Bora Çelik, Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı. 

Şehit polis Çelik’in naaşı ilk önce Bor TOKİ’deki baba ocağına getirildi. Şehit polis Bora Çelik için Bor ilçe meydanında öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ın kıldırdığı cenaze namazına şehit polisin babası Nuri ve annesi Rahme Çelik ile şehidin kardeşleri, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Garnizon Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede, şehit annesi Rahme Çelik, oğlu için Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan hatıra ormanı istedi. Bakan Eroğlu şehit annesine Bora Çelik adına hatıra ormanı yapacaklarını söyledi.

Cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze arabasına koyularak tekbirler eşliğinde Bor Şehitliğine defnedildi.
Editör: TE Bilişim