Haber : Selim Gökel

Niğde de , Efendibey Mahallesi Niğbaş evlerinde oturan sevgilisinin evlerini, yanına aldığı pompalı tüfek ile basan çılgın aşık, sevdiği kızı ve annesini rehin aldı.
Edindiğimiz bilgiye göre, dün Niğde de ilginç bir rehin alma  olayı gerçekleşti. Daha önceden tanıdığı ve aşık olduğu ancak karşılık bulamadığı Hatice Y.(21) isimli sevgilisinin Efendibey mahallesi Niğbaş evleri 2. kattaki  evini pompalı tüfek ile basan Fatih Y.(28), evde bulunan anne ve kızını rehin alarak  zor  anlar yaşattı.
Olay Efendibey mahallesi, Şebboy sokak Niğbaş evleri ikinci katında meydana geldi. Sevdiği kızdan aşkına olumsuz cevap alan Fatih Y. isimli çılgın aşık sevdiği kızın evine girmeye çalıştı. Kapı açılmayınca elindeki tüfek ile kilide ateş açarak kapının açılmasını sağladı. Eve girdiğinde kapıda müdahale de bulunan anne Aliye Y. (37) 'a tüfeğin dipçiği ile vurarak yaralanmasına sebep oldu. Tüfek sesi ve evden gelen çığlıklar üzerine komşuları polise haber verdi.. Olay yerine gelen Polis ekipleri  yaklaşık iki saat pompalı tüfekli çılgın aşığı ikna etmeye çalıştılar.
Polisin uzun uğraşlarından sonra, teslim olmaya ikna edilen Fatih Y. rehin aldığı anne ve kızını serbest bırakarak polise teslim oldu. Anne ve kızın olay yerinde bulunan ambulanstaki ilk tedavisinin ardından  Niğde Devlet hastanesine sevk edildi. Çılgın aşık  Fatih Y. ise gözaltına alındı.
Olayla ilgili savcılık soruşturma açtı.
 


Editör: TE Bilişim