Niğde'de  Rahman Akgümüş isminde bir şahıs eşiyle yaşadığı sorunlar  gerekçesi ile Eski Terminal Caddesi üzerinde bulunan  Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasını pompalı tüfekle bastı.

Haber-Video : Yasin YURTMEN 
                      Fatih ÖZATA 

İddiaya göre; Bugün saat 11;00 sıralarında elinde pompalı tüfekle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne giren  Rahman Akgümüş isimli şahıs bina içerisinde iddiaya göre bir el ateş etti, daha sonra tüfeği kafasına yönelterek intihar etmek istedi.

Sabah 11:00’dan öğleden sonra 15:15’e kadar ikna edilemeyen şahıs için psikologlar, polisler büyük çaba sarf etti.  Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve ambulans sevk edilirken  Niğde Vali Yardımcısı ve Niğde Emniyet  Müdürü’de olay yerine geldi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasına elinde pompalı tüfekle giren Rahman Akgümüş’ü ikna çabası sürüyor.

İLK OLAYI DEĞİL

Rahman Akgümüş isimli şahıs daha öncede Niğde’de iki kere apartman üzerine çıkıp intihar etmek istemiş ve birinde Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ikna etmişti. 

Güncelleme; 17:00

İntihar etmek isteyen bütün çabalara rağmen ikna edilemedi, şahıs pompalı tüfekle kendini vurdu. 112 Ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek Niğde Devlet Hastanesine götürüldü. Durumunun ciddi olduğu bilgisi edinildi. 
Niğde Devlet Hastanesine kaldırılıp hemen ameliyata alınan ancak bütün müdahalelere rağmen talihsiz adam hayatını kaybetti. 

***

OLAY NASIL OLDU?

Niğde’de eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle 3 kez intihara teşebbüs eden 40 yaşındaki Rahman Akgümüş, son olarak Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü pompalı tüfekle bastı. Akgümüş'ün 6 saat süren ikna çalışmasına rağmen başına sıkarak intihar etti. 

  Edinilen bilgilere göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne giren Akgümüş, bayan memurların bulunduğu odada iddiaya göre İl Müdür yardımcısına ateş etti. Açılan ateşten kaçan İl Müdür yardımcısı ve bayan personeller yara almadan kurtulurken zanlı herkesi odadan çıkararak kafasına pompalı tüfeği dayayarak ayrı olduğu eşinin getirilmesini istedi.

Saat 11.00’da İl müdürlüğüne giren Akgümüş’ü polisler ve psikologlar iknası sonuç vermeyince olay yerine Niğde Müftülüğüne bağlı imamlar ikna çalışması yine sonuç vermedi. Eşi ile telefonla görüştürülen Akgümüş ret cevabı aldıktan sonra dua ederek intihar etti. Yüzü tanınmaz hale gelen yaralıyı polis ve sağlık ekipleri ambulansla Niğde Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Akgümüş'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Akgümüş daha önce 3 kere intihara teşebbüs ederken üçüncü intiharında Niğde Valisi Necmeddin Kılıç intihardan vazgeçirmişti.


Konu ile ilgili önceki haberlerimiz aşağıda...

Haber-Video : Yasin YURTMEN
                      Fatih ÖZATA 

GÖRÜNTÜ BORHABER.NET TARAFINDAN MOZAİKLENMİŞTİR

Editör: TE Bilişim