Niğde Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde uzun süre görev yapan 24 gün önce Niğde Emniyet Müdürlüğü'nden ilişik keserek Tunceli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Polis Memuru Mehmet Altuntaş, memleketi Kayseri'de silahlı saldırıya uğradı. 


Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Altuntaş, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, bugün saat 20.00 sıralarında Kayseri -Malatya Karayolu'nun Melikgazi ilçesinde bulunan köprülü kavşak yakınlarında meydana geldi. Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken 24 gün önce tayini Tunceli'ye çıkan Mehmet Altuntaş, bayram iznini geçirmek üzere memleketi Kayseri'ye geldi. Altuntaş, Melikgazi İlçesi'nde otobüsten indikten sonra bir kişi ile tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kimliği belirlenen bu kişinin silahlı saldırısı sonucu başına iki kurşun isabet eden Mehmet Altuntaş, ağır yaralandı.


Zanlı olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Altuntaş çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Altuntaş'ın durumunun ağır olduğu bildirilirken polis, kaçan ve kimliği belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olayın siyasi bir yönünün bulunmadığını, büyük olasılıkla bir alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığını belirtti. Soruşturma sürdürülüyor.







Editör: TE Bilişim