Niğde Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken, Tunceli Emniyet Müdürlüğüne atanan bayram tatili için memleketi Kayseri'de silahlı saldırıya uğrayan polis memuru Mehmet ALtuntaş'ı ağır yaralayan iki kişi yakalandı.



Kayseri'de Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mehmet Altuntaş'yı tabanca ile ateş ederek kafasından ağır yaralayan zanlı 24 yaşındaki Y.R.Ö. ile 31 yaşındaki F.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Görev yaptığı Tunceli'den memleketi Kayseri'ye izinli gelen polis memuru Mehmet Altuntaş, geçen pazar günü akşam saatlerinde başından 2 kurşunla vurulup ağır yaralandı. Olaydan sonra kaçan 2 şüpheli, polis tarafından her yerde aranmaya başlandı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kamera kayıtları ve cep telefonu görüşmelerinden yola çıkarak, dün F.A. adlı kadını Kayseri'de yakalayarak gözaltına aldı.


İstanbul'a kaçan ve otobüsle Kilis'e gitmek isteyen Y.R.Ö. ise bugün saat 06.00 sıralarında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde yakalanarak Kayseri'ye getirildi. Şüpheli Y.R.Ö.'nün kıskançlık nedeniyle polise silahlı saldırıda bulunduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Y.R.Ö. ve F.A.'nın, polisteki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edileceği bildirildi.



Yetkililer, zanlıların hakkında başla
tılan soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. Sanıklar doktor kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Bazı haber sitelerinde polis memuru Mehmet Altuntaş'ın hayatını kaybettiği ile ilgili asılsız haberler yayınlanmıştır. 6 Ağustos 2013 saat 22.40 itibari ile aldığımız bilgilere göre Mehmet Altuntaş'ın  sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirildi

Editör: TE Bilişim