Uzun zamandır Niğde Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görev yapan  Polis Memuru Mehmet Altuntaş memleketi  Kayseri’de kafasından vurulmuştu.


Niğde Emniyet Müdürlüğü’nde uzun süre görev yaptıktan sonra  bu yılki atama döneminde Tunceli Emniyet Müdürlüğüne atanan Polis Memuru Mehmet Altuntaş (39)  bundan yaklaşık 1 ay kadar önce Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapmak için Niğde’den ilişiğini kesmişti.

Tunceli’de görevine başladıktan sonra yıllık izni alan Polis Memuru Mehmet Altuntaş memleketi olan Kayseri’ye döndü.   Kayseri – Malatya yolu üzerindeki   evinin yakınında bulunan bir kavşakta  inen Polis Memuru ‘na  burada kafasına arkadan 7,65 mm. çapındaki bir silahla 2 kurşun sıkılmıştı.

Olayın ardından Kayseri Tıp Fakültesine kaldıran Polis Memuru Altuntaş’ın  en son edindiğimiz haberlere göre iyi yönde gelişme olmasına rağmen hala hayati  tehlikesi devam ediyor.

Olay üzerine, Kayseri, Niğde, İstanbul ve Tunceli Emniyeti  yoğun bir araştırma yaptı.

SOSYAL MEDYA BİR YUVA DAHA YIKTI

 Edindiğimiz bilgiye göre ;  Bazı akrabaları ile Polis Memuru Mehmet Altuntaş’ın eşi F. Altuntaş’ı (31)  da sorguya alan Cinayet Bürosu ekipleri  hem sorgu sırasında hem de teknik inceleme sonucunda  F. Altuntaş’ın  Kilis’te yaşayan  Yusuf Ramazan Ö. (24) isimli şahıs ile görüştüğünü  tespit etti.  Gün içerisinde ve daha önceden görüşmeleri olduğunu tespit eden polis ekipleri,  F. Altuntaş tarafından görüşmelere bir açıklama getirilememesi üzerine  Yusuf Ramazan Ö. isimli şahsı aramaya başladı.  Zanlı Yusuf Ramazan Ö.’nün görüntüleri  bir çok ile gönderildi.   Polis Memuru Altuntaş’a  ateş ettikten sonra önce İstanbul’a ardından da Kilis’e dönerken  Ankara Gölbaşı ilçesinde otobüste yakalanan şahıs Kayseri’ye getirildi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce Facebook Sosyal Paylaşım sitesinde   okey oynarken tanıştıkları ve 8 aydır da şahsen görüştükleri öğrenilen Yusuf Ramazan Ö. ve F.Altuntaş ‘ın yasak aşk yaşadıkları  bilgisi edinildi.  Sosyal medya üzerinde tanıştıktan  sonra birlikte olmak isteği ile  Polis Memuru Mehmet Altuntaş’ı öldürmek  için 2 el ateş ettiği iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardında dün gece nöbetçi mahkemeye çıkartılan  Yusuf Ramazan Ö.  ve F. Altuntaş tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Kaynak : Ajanslar



Editör: TE Bilişim