Niğde'de ilköğretim ve liselerin sabah, öğlen, akşam giriş-çıkış saatleri polis kontrolünde yapılıyor. 
Niğde Emniyet Müdürlüğü okul önlerinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla önlemleri arttırdı. Alınan önlemler öğrenci ve aileleri sevindiriyor. 

Polis, bu görevleri sırasında öğrencilerin okullarına rahat bir şekilde gidip gelmelerini sağlıyor.  Okulla ilişkisi olmayan gençlerin öğrencileri rahatsız etmeleri önleyen Polis Ekipleri, okul önlerinde hareketliliği okul giriş-çıkış saatleri öncesi ve sonrasında Yunus  ekipleri ve sivil ve resmi ekipler kontrollerine devam ederken ,Öğrencileri rahatsız edecek her türlü tehlikeye karşı önlem alan Polis, öğrencilerden ve ailelerden takdir topluyor. 

Öğrenciler, alınan önlemlerle birlikte kendilerini daha güvende hissettiklerini belirterek, önlemler sayesinde okullara daha güvenli ve huzurlu bir şekilde geldiklerini söylediler.  Aileler ise, Polis ekiplerine teşekkür ederek, polislerin bu uygulamasıyla okullarda huzurlu bir ortam oluştuğunu, çocuklarının okula gönderirken güven içerisinde oldukları bilmelerinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade ettiler.
 
Editör: TE Bilişim