Niğde'de otomobil ve plakaları çalan bir kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.



Niğde Emniyeti tarafından Niğde'de meydana gelen iş yerlerinden hırsızlık, oto hırsızlığı ve otolardan plaka çalınması olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda 1 şüpheli şahıs Ankara ilinden çaldığı bir otomobil ile Niğde'ye geldiği sırada yakalandı.


Şahsın yapılan sorgulamasında bu şahsın Niğde'den bir otomobilin çalınarak il dışına götürülmesi, iki ayrı araçtan plaka çalınması ve iş yerlerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi.


EMNİYET VATANDAŞI UYARDI

Emniyet Yetkilileri yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için bu tür şahıslarla karşılaştıklarında ivedi olarak 155 polis İmdat hattına ihbarda bulunmaları meydana gelebilecek olayların önlenmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önlenmesi açısından çok önemlidir. 155 Polis imdat hattı ücretsiz olup yapılan ihbarlar ekiplerimiz tarafından en seri şekilde değerlendirilip gereği yapılmaktadır."  ifadelerini kulla
ndı.


NİĞDE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  HAZIRLADIĞI VİDEOLAR İLE VATANDAŞLARI UYARIYOR...


Editör: TE Bilişim