Bor İlçesi Bahçeli Beldesinde bir kişi babasını öldürdükten sonra bıçağı kalbine saplayarak intihar etmek istedi.
 
Bor İlçesi Bahçeli Kasabasında Erdoğan Elbasan(45) babası Sabahattin Elbasan’ı para meselesinden dolayı tartıştığı babasını bıçakla öldürdükten sonra şoka giren katil zanlısı bileklerini kesti ve kalbine bıçak saplayarak intihar etmek istedi.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Bor Bahçeli Kasabası Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi.
 
Hayvancılık ile geçimini sağlayan Sabahattin Elbasan (80) ile oğlu Erdoğan Elbasan arasında para meselesi yüzünden gece geç saatlerde tartışma başladı. Babasından koyunları satması ve kendisine para vermesini istediği iddia edilen oğul Erdoğan Elbasan tartışmanın büyümesi üzerine yanında bulunan bıçakla babası Sabahattin Elbasan’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü. Babasının ölümü ile şoka giren Erdoğan Elbasan bileklerini keserek ve kalbine bıçağı saplayarak intihar etmeye kalkıştı.
 
Çevredeki komşuları tarafından çağrılan Ambulans ile Niğde Devlet Hastanesine kaldırılan katil zanlısı burada yapılan ilk müdahaleden sonra  durumu ağır olduğundan Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
 
Olayda hayatını kaybeden baba Sabahattin Erdoğan’ın cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.
 
Olay ile ilgili soruşturma açıldı.
 
Editör: TE Bilişim