Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde silahlı bir grupla çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden bir tanesinin Niğde Çamardı ilçesi Burç köyünden  Berat Sağırkaya olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'nda görev yapan güvenlik güçlerine, akşam saatlerinde henüz tespit edilemeyen bir yerden ateş açıldı. Olayda yaralanan 3 asker, Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerden 2'si müdahaleye rağmen şehit oldu.


ŞEHİT VE YARALI ASKERLERİN KİMLİKLERİ


Şehit düşen Adem Dövüşken'in Mersinli ve 21 yaşında olduğu bildirildi. Saldırıda Niğdeli Berat Sarıkaya ile Yiğit Şahan adlı askerler yaralandı.


Çatışmada ağır yaralanan ve helikopterle Gaziantep'e getirilen asker Berat Sağırkaya da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Böylece çatışmada er Adem Dövüşken'in ardından şehit sayısı 2'ye yükseldi. Diğer yaralı asker Yiğit Şahan'ın tedavisi sürüyor.

Niğdeli Şehit asker Berat Sağırkaya'nın naaşı sabah saatlerinde helikopter ile Çamardı Devlet Hastanesine getirilicek. 


Niğdeli şehit asker Berat Sağırkaya’nın Çamardı'nın Burc Köyünde ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.



Niğdeli Asker Şehit Oldu...


Kaçakçılar ile değil, PKK ile Çatışma



Niğde Şehidini Uğurladı



Çamardılı Şehit Berat Sağırkaya gözyaşları ile uğurlandı FOTO GALERİ






Editör: TE Bilişim