Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri 11 ayrı bağ evini soyan hırsızları yakaladı.

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da ; İl Merkezimizde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Oto Hırsızlık ve Yankesicilik-Dolandırıcılık Büro Amirliklerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Son günlerde İl Merkezimizde bulunan ve yazlık olarak kullanılan ikametlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde, 11 ayrı ikametten hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şahıs ile ikametlerden çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen bir şahıs yakalanmıştır.

 

Yakalanan şahısların ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalar neticesinde çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıdaki malzeme ele geçirilmiş ve malzemeler müştekilerine teslim edilmiştir. Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar devam etmektedir.

 

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenlikleri için, şüpheli şahıslar ve olaylarla karşılaştıklarında ivedi olarak 155 Polis İmdat Hattına ihbarda bulunmaları ciddi önem arz etmektedir. Ayrıca meydana gelebilecek her türlü dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarının önlenmesi için, vatanlarımız iş yerlerinin ve ikametlerinin fiziki güvenlik şartlarını artırmaları gerekmektedir. 155 Polis İhbar Hattı ücretsiz olup, ihbarlarda bulunan kişinin kimliği gizli tutulmakta ve hayati önem taşıyan ihbarlar görevli ekipler tarafından en hızlı bir şekilde değerlendirilmektedir. “ denildi.

 

Editör: TE Bilişim