Dükkân sahibi ile kiracıların kavgasında  2’si polis 8 kişi yaralandı

 

İki grubun bıçaklı sopalı kavgasında 2'si polis memuru, 8 kişi yaralandı. Niğde'de bir dükkân sahibi ile kiracıları arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 2'si polis memuru, 8 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, R.T, Dere Mahallesi Sabanlılar Sitesi'ndeki dükkanını, yaklaşık 2 ay önce kuaför salonu işleten F.B'ye kiraladı. Yaklaşık 2 ay sonra F.B. ve ortakları, dükkân sahibine iş yerinden çıkmak istediklerini bildirdi. Dükkân sahibi R.T. ise kiracılardan iş yerinin tadilatını yaptıktan sonra çıkmalarını istedi. Bunun üzerine dükkân sahibi ile kiracılar arasında tartışma çıktı.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine R.T. oğulları H.T. ve H.T. ile yeğeni Y.T. kuaför salonunu işleten F.B., M.K. ve Y.B. ile kavga etti. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya, olay yerine gelen polis ekipleri müdahale etti. Kavgada, olaya müdahale eden 2 polis memuru ile 6 kişi, bıçak ve sopa darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan başına bıçak darbesi alan M. K.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

 

Polis, olayla ilgili 7 kişiyi gözaltına aldı.



Editör: TE Bilişim