Niğde’de bir tekstil fabrikasında çalışan işitme engelli İ.Öztürk (27) ‘i parası için keserle öldürdüler ve cesedi yaktılar.

 

 

Edinilen bilgiye göre ; Niğde’de Eskisaray mahallesinde ikamet eden ve Niğde Organize Sanayinde bir tekstil fabrikasında çalışan işitme ve duyma engelli İskender Öztürk(27) ‘ün ailesi çocuklarının eve gelmediğini fark edince geçtiğimiz gün Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulundular. Kayıp başvurusunun ardından aile  yaptığı araştırma da İ.Öztürk’ün banka hesaplarında bulunan yaklaşık 6 bin lirayı da çektiğini ve ortadan kaybolduğu bilgisine ulaşıldı.

 

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırmada, İ. Öztürk’ün en son görüştüğü kişilere ulaştı.İşitme engelli İ.Öztürk’ün en son C.B.(24) ve Bor’da ikamet eden  E.İ.(28) ‘ile buluştuğu bilgisini edinen polis ekipleri şüpheli iki kişinin sorgularının ardından, şüpheli C.B’nin Niğde Tepebağları mevkiinde metruk  bir evde İskender Öztürk’ü kafasına keserle vurarak öldürdüğü  ardından yaktığı ve üzerinde bulunan 6 bin lirayı paylaştıkları bilgisi edinildi.

 KATİL ZANLILARI TUTUKLANDI.

Niğde'de İskender Öztürk'ü öldürdükten sonra yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i serbest bırakılırken 28 yaşındaki Cemal İpek ile 24 yaşındaki Cüneyt Benek'in suçlarını itiraf ettikleri ileri sürüldü. 


Kendileri gibi işitme engelli olan Öztürk ile aynı fabrikada çalıştıklarını belirten şüphelilerin alınan ifadelerinde, "Otomobil alma gerekçesiyle bankadan parasını çektirdik, toplam 6 bin lirasının gasp ettikten sonra boğazını keserek öldürdükten sonra cesetlerini yaktık" dediği belirtildi.  Niğde'de İskender Öztürk'ü öldürdükten sonra yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i serbest bırakılırken 28 yaşındaki Cemal İpek ile 24 yaşındaki Cüneyt Benek'in suçlarını itiraf ettikleri ileri sürüldü. 

Kendileri gibi işitme engelli olan Öztürk ile aynı fabrikada çalıştıklarını belirten şüphelilerin alınan ifadelerinde, "Otomobil alma gerekçesiyle bankadan parasını çektirdik, toplam 6 bin lirasının gasp ettikten sonra boğazını keserek öldürdükten sonra cesetlerini yaktık" dediği belirtildi. 










Editör: TE Bilişim