Niğde Emniyet Müdürlüğü okulların huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim vermesi için önemli bir adım daha atarak " Her Okula bir Şube Müdürü" görevlendirdi. 

Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağokulların daha güvenli bir ortamda eğitim vermesi için "Her Okula Bir Şube Müdürü" uygulaması başlattıklarını söyledi. 

Okulların güvenli ortamlar olmasının herkesin dileği olduğunu ifade eden Uludağ "Okullarımızı, gençlerimizi önemsiyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin güvenli bir ortamda eğitim alması için Emniyet olarak gerekli tedbirleri alıyoruz. 

Her okula bir şube müdürü görevlendirdik. Şube müdürlerimiz okulların her türlü sorunuyla yakından ilgilenecekler." şeklinde konuştu. 

Şube müdürlerinin okul idarecileri ile sürekli irtibatta olacağını belirten Uludağ "Şube müdürlerimiz okul idarecileri ile sürekli irtibat halinde olacak. Okulda gelişecek en ufak bir huzursuzluğu anında müdürlerimize bildirecekler. Şube müdürlerimiz zaman zaman okullarda velilerle, okul idarecileri ve öğrencilerle toplantılar yaparak sorunları dinleyecek ve bu sorunları birlik içerisinde çözümlerini bulacaklar." diye konuştu .



Editör: TE Bilişim