Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde geçen hafta meydana gelen PKK'nın intihar saldırısı sonrası  güvenlik  tedbirlerini artıran Niğde Emniyet MüdürlüğüGenel Asayiş uygulaması yaptı.



Niğde tent giriş ve çıkışlarında uygulama yapan Niğde Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler dün gece kapsamlı bir uygulama gerçekleştirildi.

Uygulama ile ilgili açıklamada bulunanNiğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Hayri Şahin, "6 sabit nokta ve 4 hareketli ekiplerle uygulama yapıyoruz. Son dönemlerde meydana gelen terör olayları gibi, ilimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi, gerek asayiş gerekse trafik yönünden Niğdegenelinde geçmiş tarihlerde meydana gelmiş olayların firarlarının yakalanması, haklarında yakalama emri çıkarılmış şüphelilerin yakalanması için uygulama gerçekleştiriyoruz" dedi.

Niğde Emniyet Müdürlüğünün yaptığı uygulama sonrası yapılan açıklamada, "Uygulamada 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet bıçak, 1 adet döner bıçağı ele geçirildi. Hakkında arama kararı bulunan 8 şüpheli ise denetimler sırasında yakalandı. Niğde'de genel huzurun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen uygulamaya toplam 110 Polis memuru katıldı. Denetimlerde 274 araç ile 186 şahsın kimlik kontrolleri yapıldı" denildi.

Editör: TE Bilişim