Niğde’de bir kadın inşaatın 3. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgilere göre, eski terminal caddesinde bulunan inşaatın 3.katına çıkan 40 yaşındaki Gül D. isimli kadın intihar etmek istedi.

İntihar girişiminde bulunan kadını gören çevredeki vatandaşlar olayı polise bildirdi. Olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kadının yanına çıkan polis ekipleri ikna ederek intiharı önlemeyi başardı. Kadın inşaattan aşağı indirilerek psikolog eşliğinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gül D.’nin borçlarından dolayı intihar etmek istediği ileri sürüldü.

Niğde'de intihara teşebbüs had safhada olduğu öğrenilirken bu vakaların bir çoğu basına yansımıyor. Acil servis kayıtları veya intiharlar ile ilgili veriler de paylaşılmıyor ancak yetkililerinden öğrendiğimize göre Niğde'de intihara teşebbüs vakaları hayli fazla.

Bir gün öncede Öğretmen olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Burcu K., iddiaya göre, kocası kendisinden ayrılmak isteyince bunalıma girdi ve bir inşaatın 15. katına çıkarak intihar etmek istemişti. Yunus polisleri tarafından ikna edilerek kurtarılmıştı.


 
Editör: TE Bilişim