Niğde'de, bir apartmanın garajında çıkan yangında 3 araç kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen 4 kişi de tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bor Caddesi'ndeki Özdemirler Sitesi B Blok'un Bodrum katında bulunan garajda, henüz nedeni belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Saat 04.30 sularında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının Bodrum katında meydana gelmesi nedeniyle yoğun dumana maruz kalan ekipler, söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Yangın sırasında apartman sakinleri tahliye edildi. Dumandan etkilenen, bir itfaye eri, apartman görevlileri Kasım Avcı ile Ömer Güldür ve ismi belirlenemeyen apartman sakini ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangında 3 otomobil kullanılamaz hale geldi.

Apartman yöneticisi Cem Kara (38), yangının çıkış nedenini henüz bilmediklerini elektrik kontağından şüphelendiklerini söyledi.

Garaja, apartmanın giriş katındaki camları kırarak girebildiğini belirten Kara, "Bütün camları kırdım, ondan sonra apartmandakileri uyardık. Tek tek indirdik, sonra zaten itfaiye geldi. İki arabanın tamamı diğerinin de içi yandı.'' dedi.

Otomobili yanan müteahhit Erhan Hazer (46) ise, otomobiliyle içindeki çantada bulunan müşterilerine ait çek, senet ve evrakın da yandığını ifade etti.

Kaynak: AA

Editör: TE Bilişim